LIMAN

LIMAN Lekker eten bij Liman.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1243 beoordelingen
12 okt 2019 om 0:34 Al een paar keer op de bestelling moeten wachten. Minimaal 30min na opgegeven bezorgtijd...
10 okt 2019 om 21:26 BEZORGER BEL DAT DIE ER IS GA JE KIJKEN NIEMAND BEL JE HEM OP JA HEB VEKEERDE POSTCODE INGETOETST OKE KAN GEBEUREN BEL HEM NA 5 MIN WEER OP NIEUW OP JA STAA WEER ERGENS ANDERS UHH VAAG JE HEB ADRES POSTCODEN MAAR JE KAN NIET VINDEN INEENS BEN JE ER EN IK
6 okt 2019 om 21:21 Erg slecht,levering 30 minuten langer wachten dan besproken.Bestelling was ook nog eens koud...Erg slecht!Voor ons geen liman meer.
6 okt 2019 om 4:57 Perfect food, fast delivery! They promised 40-45 delivery time and they did it! Not like other restaurants in this area. (Do not older food from Mamma d'Italia inKlundert, they are incorrect).
4 okt 2019 om 21:08 Prima op tijd en het eten was nog loeiheet! Lekker gegeten!
29 sep 2019 om 13:14 Pizza was zeer zout. Pizza Döner besteld, maar zat een vreemde mix op van een vlezige puree. De pizza smaakte anders dan andere keren. De puree zag eruit als gehakt en bederfde mijn eetlust enigsinds. De kapsalon van Liman is heerlijk aan de andere kant.
29 sep 2019 om 8:34 Frietjes waren heel slap en vet.
28 sep 2019 om 22:08 Bestelling kwam 25 minuten te laat en was lauw.
26 sep 2019 om 21:03 Was niet zo erg lekker deze ronde
26 sep 2019 om 19:08 Biefstuk veel te gaat compleet dood gebakken... ondanks vraag medium en op te letten hierop... daarna 45 minuten geprobeerd liman te bereiken continue bezet dus kon de klacht niet melden... vlees zo weggegooid niet te eten helaas