LIMAN

LIMAN Lekker eten bij Liman.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2038 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Liman. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 23:38 Eten was goed aleen bij kapsalon knoflooksaus vergeten dus na 4 happen weer weggegooit
13 jun 2022 om 8:08 Lekker warm eten, en netjes ondanks zondag op het genwenste tijdstip bezorgt
11 jun 2022 om 19:13 Ik heb mn eten nogsteeds niet na 2 uur wat een ballentent
7 jun 2022 om 19:48 Waardeloze service. Niet de beschrijving lezen en bij het verkeerde huis aanbellen om vervolgens 2 koude pizza's en een smerige turkse pizza op de auto te flikkeren zonder een bezorger te spreken. Fantastisch gedaan personeel van Lima!
4 jun 2022 om 19:58 Van beide pizza's waren de korsten niet lekker..we vonden beide pizza's veel minder van kwaliteit als dat we gewend zijn...Helaas hebben we nu beide buikpijn
4 jun 2022 om 4:34 Duurde belachelijk lang om 21.50 besteld pizza kwam pas om 23,05 aan en het was koud. Sucuk pizza zat letterlijk op elke punt 1 gierige sucuk op, slordig gesneden en niet eens 1 sausje erbij belachelijk
3 jun 2022 om 21:57 Top service en eten
2 jun 2022 om 18:53 Weer erg goede pizza's
2 jun 2022 om 18:47 Altijd Goed :)
29 mei 2022 om 20:40 •Lekker eten •Snelle bezorging •Vriendelijke bezorger Ik raad dit restaurant zeker aan.
29 mei 2022 om 8:54 Ik miste alleen de knoflooksaus. Maar het eten was super.
28 mei 2022 om 21:15 Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Aanrader broodje Donner!