LIMAN

LIMAN Lekker eten bij Liman.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1315 beoordelingen
19 jan 2020 om 21:01 Snel en lekker
11 jan 2020 om 21:02 bezorgd binnen de tijd die wordt doorgegeven. de döner van de schotel was alleen koud.
11 jan 2020 om 19:57 Shoarma is altijd goed, maar pizza,s bakken is niet de sterkste kant. Calzone zo plat dat hij in een normale pizza doos zit en pizza marinara moet je de zeevruchten zoeken. Extra ansjovis besteld maar zat volgens mij helemaal geen ansjovis op ?
8 jan 2020 om 14:09 18:00 besteld, tracker gaf 45min levertijd aan. Om 19:30 kreeg ik een koude pizza aan de deur, beetje jammer
8 jan 2020 om 12:33 Eten was koud gewoon slecht
8 jan 2020 om 9:18 Het eten was koud, pizza aangebrand aan de onderkant. Bestelling niet compleet. Slechte ervaring!
8 jan 2020 om 4:26 The food was cold .. I did not receive confirmation of the order, the imported product did not match the one selected on the site, the quatro was broken
7 jan 2020 om 21:38 your orders was completely rong , then we get told pepperoni is peppers , next order was also forgotten, terrible terrible service , we will be coming in to speak to the manager , it is totally unacceptable and probably the last time we order there .
7 jan 2020 om 17:46 Good food ;)
7 jan 2020 om 7:49 Eten was koud bij aflevering. Knoflooksaus was veel te dun.
5 jan 2020 om 22:15 Het bezorgen duurde lang.. eenmaal aangekomen was de bestelling (alweer) niet compleet. Jammer.
5 jan 2020 om 19:01 Lekker snel bezorgt en eten was heerlijk